Specializirana ekipa za urejanje okolja

Zaupajte nam, saj imamo več kot 15 let izkušenj na področju urejanja zelenic in okolja. Naši strokovnjaki so pridobili bogate izkušnje in znanje, ki nam omogočajo, da vam zagotovimo vrhunske storitve. Poleg tega smo zmeraj v koraku z najsodobnejšimi trendi in tehnologijami, kar nam omogoča, da vam ponudimo najboljše storitve in rešitve za vaš vrt.

Z vami bomo delali tesno in skupaj bomo ustvarili vrtni raj, ki se popolnoma prilega vašim željam in potrebam. Z našim znanjem in izkušnjami bomo poskrbeli, da bo vaš vrt ali okolica videti odlično v vseh letnih časih.

Ne odlašajte več, kontaktirajte nas in zaupajte nam, da vam bomo pričarali popoln vrt ali okolico. Prepričani smo, da vam bomo lahko nudili kakovostne storitve in rezultate, ki vas bodo navdušili.

Ozelenitev v strnjenih naseljih je zelo pomembna, saj prinaša številne koristi. Drevesa in rastline namreč ne samo da dodajo naraven videz, temveč pomagajo tudi ohranjati naravno okolje in izboljšati kakovost življenja v mestu.

Pravilna izbira dreves in rastlin lahko zagotovi zasebnost, saj lahko postavite živo mejo ali ograjo iz grmovnic, ki zagotavljajo zasebnost in zmanjšujejo hrup. Drevesa pa zagotavljajo senco in hlad v poletnih mesecih, kar je še posebej pomembno v mestih, kjer so temperature zaradi urbanih vročinskih otokov pogosto višje kot na podeželju.

Poleg tega drevesa in rastline v mestu zagotavljajo hrano in zavetje za divje živali, kot so ptice, čebele in metulji, kar prispeva k ohranjanju biotske raznovrstnosti. Zelenje tudi absorbira onesnaženje in izboljšuje kakovost zraka v mestu, s tem pa izboljšuje tudi zdravje prebivalcev.

Če želite zagotoviti primerno ozelenitev v vašem strnjenem naselju, se obrnite na nas, saj vam lahko pomagamo izbrati prava drevesa in rastline ter načrtovati njihovo postavitev, ki bo zagotavljala zasebnost, hkrati pa izboljševala kakovost življenja v vašem mestu.

Enostavno in moderno, ki zahteva manj vzdrževanja

Moderno – minimalistična zasaditev

Bujno in cvetočo okolje – parkovna zasaditev

Popestritev vrta s trajnimi gredicami

Izhajamo iz družine, kjer se že tretja generacija zapored ukvarja z zemljo in tem, kar nam le ta daje.

Vrtnar Kurbus d.o.o. je z leti postalo specializirano podjetje za urejanje in vzdrževanje okolja. Ker z urejanjem okolja pokrivamo tudi večje infrastrukturne projekte s horikuluro, so naše cene na trgu  konkurenčne, rastline in materiali pa ustrezajo vsem standardom najvišjih kakovosti.