Postopek nakupa

Namesto nakupa boste odslej sestavili svoje povpraševanje – izbor rastlin, s katerimi želite polepšati vaš vrt in okolico.

Da je vaš izbor enostavnejši, so artikli razvrščeni v posamezne kategorije. S klikom na izbran artikel se vam pod fotografijo prikaže tabela z različnimi velikostmi in kvaliteto rastline. Izberite želeno varianto in njeno količino ter artikel dodajte na seznam povpraševanja. Določene rastline lahko naročite le v minimalnih količinah, kar je razvidno iz tabele . Obvezno se morate opredeliti, katera varianta rastline vas zanima, saj sicer artikel ne bo dodan v vaš izbor. Povpraševanje zaključite s klikom na simbol košarice desno zgoraj, kjer lahko svoj seznam še enkrat pregledate ali pa oddate povpraševanje in v naslednjem koraku označite še želen način plačila in dostave.

Če povpraševanje oddajate prvič oz. v naši spletni drevesnici še niste registrirani / nimate uporabniškega računa, vas bo sistem najprej vodil skozi postopek registracije. Vaši artikli medtem ostajajo na seznamu povpraševanja. Registracija vam omogoča spremljanje povpraševanj in transakcij.

Ko je vaše povpraševanje zaključeno ga prevzamejo naši strokovni sodelavci. Ti imajo izobrazbo, znanje in izkušnje in vam bodo v najkrajšem času pripravili najkonkurenčnejšo ponudbo s popustom, glede na obseg naročila in vaš izbor ter vam jo poslali na vaš elektronski naslov.

Če naše povratne informacije ne bi prejeli v roku (2) dveh delovnih dni, vas prosimo, da nas, v izogib nevšečnostim kontaktirate, da preverimo, kje se je “zapletlo”.