Profesionalna izgradnja in vzdrževanje namakalnih sistemov 🌧️

Na področju namakanja vrtov in zelenic smo vaš zanesljiv partner. Z več kot 15 let izkušenj in preko 150 uspešno vgrajenih sistemov smo prava izbira za vas. Specializirani smo za sisteme Rain Bird in Hunter.

Zakaj izbrati Vrtnar Kurbus d.o.o. 🌟

  • Bogate izkušnje: Z več kot 15 leti izkušenj in 150 vgrajenih sistemov vam zagotavljamo kakovost in zanesljivost.
  • Celostna storitev: Od načrtovanja do prodaje materialov in rezervnih delov ter vgradnje in vzdrževanja – pri nas najdete vse na enem mestu.
  • Vrhunski proizvodi: Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci, kot sta Rain Bird in Hunter, da vam zagotovimo najboljše namakalne rešitve.

Kako delujemo? 🛠️

  1. Načrtovanje: Po ogledu lokacije in posvetu s stranko pripravimo načrt namakalnega sistema.
  2. Prodaja materialov: Ponujamo široko izbiro materialov in rezervnih delov, ki so potrebni za vgradnjo sistema.
  3. Vgradnja in vzdrževanje: Naša izkušena ekipa poskrbi za strokovno vgradnjo in redno vzdrževanje sistema, da zagotovi njegovo dolgotrajno delovanje.

Dostopni po celotni Sloveniji 🇸🇮

Ponosni smo, da lahko naše storitve ponudimo po vsej Sloveniji. Ne glede na vašo lokacijo, smo vam na voljo za kakovostno in hitro izvedbo.

Na zalogi – (Drevesnica Starše)

V kolikor je manjša količina, priporočamo čim hitrejšo rezervacijo -> Oddaja povpraševanja, Naročilo

Pri dobavitelju – Partnerska zaloga.

Zaloga je zgolj informativna! Po oddanem povpraševanju vam sporočimo prvo možno dobavo. Pričakovan čas dobave (v oklepaju)

Objavljene cene veljajo za manjša naročila; za večje količine pripravimo prilagojeno ponudbo. Za konkurenčnost lahko pošljete obstoječo ponudbo.